Het bedrijf naar een hoger plan tillen

Iedereen kan zakelijk lenen. Misschien wilt u investeren, uitbreiden of een nieuwe pand kopen voor je bedrijf? Met een zakelijke lening financier je eenvoudig met duidelijke afspraken: je leent een bedrag en je betaalt dat met rente terug. U gelooft in het idee en u heeft er alles aan gedaan om het plan te laten slagen, alleen nu nog een zakelijke lening. Dit kan ook snel, namelijk binnen 24 uur. Er zijn genoeg kredietverstrekkers die u vandaag nog kunnen helpen. Er is zelfs een kans dat het diezelfde dag nog wordt overgemaakt naar uw rekening.

Snel en efficiënt

Soms heeft u gewoon snel geld nodig. Dit kan zijn voor defecte apparatuur, onverwachte kansen om extra omzet te genereren, groei knelpunten of onderhoudskosten van een gebouw. Wat uw reden ook is, bij zakelijk geld lenen zijn er talloze mogelijkheden voor ieder bedrijf. Hoe weet u precies hoeveel u nodig heeft? Ook kan u gemakkelijk een zakelijke lening berekenen. Het is cruciaal om een goede inschatting te kunnen maken van de kosten. Naast het feit dat het rendement van een zakelijke lening op moet wegen tegen de kosten ervan, wilt u er zeker van zijn dat uw maandelijkse geldstromen voldoende zijn om aan de aflossingsplicht te voldoen.

Waar houdt u rekening mee?

Wat kost een zakelijke rekening precies? U zal rekening moeten houden met een rente tussen de 4% en 8,75%, afhankelijk van de financiële situatie van uw bedrijf. Daarnaast betaal je een afsluitprovisie aan de kredietverstrekker ter hoogte van 1% en 3% van het geleende bedrag, en bemiddelingskosten van 0,5 tot 1%. Als u niet in staat bent om aan de rente- en aflossing verplicht te voldoen, en een maand overslaat, dan dient u dat bedrag uiteraard later alsnog af te lossen. Daarnaast betaalt u een boete van ongeveer 1-5% van de aflossing die u heeft gemist. Crowdfunders hanteren vaak een boete ter waarde van €500. 

Normaal gesproken wordt een rentepercentage op jaarbasis gecommuniceerd, bijvoorbeeld 10% per jaar. Dat betekent dat u over de looptijd van 1 jaar, 10% rente betaalt. De voordelen van snel zakelijk lenen, is dat u binnen 24 uur het geld op uw rekening heeft, geen bkr toetsing, geld lenen zonder jaarcijfers, flexibele terugbetaling, boetevrij vervroegd aflossen en er is een aflossingsvrije lening mogelijk. Houdt vooralsnog rekening met hogere rentekosten bij de bank en een persoonlijke garantstelling, u bent namelijk persoonlijk aansprakelijk in het geval uw bedrijf de lening niet kan terugbetalen.