Twee verschillende hippe kids kleding merken

Natuurlijk wil je als ouders dat je eigen kinderen er hip en en stijlvol bijlopen. Dat ze in de groep passen en bij de tijd zijn. Een buitenbeentje in de klas of sportvereniging is nooit leuk. Ouders hebben dan ook een soort van verantwoordelijk om kinderen bewust te laten maken van het groepsproces. Alhoewel het er niet altijd voor zorgt dat je kind ook daadwerkelijk wordt geaccepteer. Je kan er in ieder geval alles aan doen, zoals je kind laten dragen van merkkleding. In dit artikel worden twee merken uitgelicht die ervoor zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoe je kind er bijloopt.

 

Parajumpers, een dynamisch en innoverend kledingmerk

Het eerste kindermerk van Parajumpers is nog relatief nieuw, opgericht in 2019. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft het merk in korte tijd een indrukwekkende groei doorgemaakt en is nu al een van de meest populaire lifestyle merken van Nederland. Parajumpers begon in 2019 met een focus op jonge, dynamische mannen en vrouwen met een liefde voor mode. Door dit succes zijn ze uitgebreid naar de kinderkledingmarkt. In de collectie van Parajumpers Kids vind je een breed assortiment: van tracksuits en hoodies tot denim jackets, zwembroeken en sweaters. Parajumpers biedt alles wat je kind nodig heeft. De ontwerpen zijn eenvoudig en minimalistisch, wat veel mogelijkheden biedt voor combinaties. Ook deze kinderlijn heeft groot succes geboekt, mede dankzij de perfecte mix van zorgvuldig gekozen stoffen. Met kleding van dit merk kan je kind stijlvol naar school of de sportclub, terwijl het comfort biedt om helemaal zichzelf te kunnen zijn.

 

Black Bananas, Nederlands topmerk voor kinderkleding

Tweede kledingmerk dat hier wordt toegelicht is Black Bananas. Het merk werd opgezet door Wesley en maakte binnen een paar jaar een enorme groei mee. Het merk is inmiddels zo populair dat het niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Naast een zeer grote herencollectie vond Wesley dat hij niet kon achterblijven op de kinderkledingmarkt. En zo ontstond als snel Black Bananas Kids. En ook hier geldt dat je je kind met dit merk enorm stijlvol kan aankleden. Daarnaast is dit merk perfect geschikt om de kleding te matchen van jou en je kind. Toch ongelofelijk cool om dezelfde kleding te dragen? Als je wilt dat jouw kind de beste geklede van de klas is dan is Black Bananas absoluut aan te raden. Het assortiment is uiteraard ook hier erg breed, met jassen, trainingspakken, petten, jeans en meer.