Twee verschillende hippe kids kleding merken

Natuurlijk wil je als ouders dat je eigen kinderen er hip en en stijlvol bijlopen. Dat ze in de groep passen en bij de tijd zijn. Een buitenbeentje in de klas of sportvereniging is nooit leuk. Ouders hebben dan ook een soort van verantwoordelijk om kinderen bewust te laten maken van het groepsproces. Alhoewel het er niet altijd voor zorgt dat je kind ook daadwerkelijk wordt geaccepteer. Je kan er in ieder geval alles aan doen, zoals je kind laten dragen van merkkleding. In dit artikel worden twee merken uitgelicht die ervoor zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoe je kind er bijloopt.

 

Malelions, een jong en dynamisch kledingmerk

Het eerste kindermerk is Malelions. Het merk is eigenlijk nog niet zo oud en bestaat pas sinds 2019. Maar binnen korte tijd kent het modemerk een enorme groei met heel veel succes. Het is vandaag de dag een van de populairste Nederlandse lifestyle merken. Ze startte in 2019 met de focus op jonge en dynamische mannen en vrouwen met een passie voor fashion. Door dat succes verschoven ze ook naar de kinderkledingmarkt. Je vindt bij Malelions Kids kleding dan ook van alles in de collectie. Tracksuits, hoodies, denim jackets, zwembroeken en sweaters, Malelions heeft alles voor jouw kind. Doordat de designs erg eenvoudig en minimalistisch zijn kan je volop combineren. En ook deze kinderlijn is een groot succes voor Malelions. Dat komt mede door het gebruik van een perfecte mix van samengestelde stoffen. Je weet met dit merk zeker dat je kind stijlvol naar school of sportvereniging kan gaan, en daarin ook zichzelf kunnen zijn met de kleding die heerlijk past.

 

Black Bananas, Nederlands topmerk voor kinderkleding

Tweede kledingmerk dat hier wordt toegelicht is Black Bananas. Het merk werd opgezet door Wesley en maakte binnen een paar jaar een enorme groei mee. Het merk is inmiddels zo populair dat het niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Naast een zeer grote herencollectie vond Wesley dat hij niet kon achterblijven op de kinderkledingmarkt. En zo ontstond als snel Black Bananas Kids. En ook hier geldt dat je je kind met dit merk enorm stijlvol kan aankleden. Daarnaast is dit merk perfect geschikt om de kleding te matchen van jou en je kind. Toch ongelofelijk cool om dezelfde kleding te dragen? Als je wilt dat jouw kind de beste geklede van de klas is dan is Black Bananas absoluut aan te raden. Het assortiment is uiteraard ook hier erg breed, met jassen, trainingspakken, petten, jeans en meer.