Welke handtas past bij mij?

Een mooie outfit staat of valt met een toffe handtas!
Wanneer je een beetje op de hoogte bent van de trends in de mode, dan weet je vast wel dat een outfit een mooie handtas nodig heeft. Dit bepaalt de uiteindelijke look van je outfit. Maar er zijn zoveel handtassen op de markt, hoe kies je de meest geschikte? Lees hieronder gerust verder.

De geschikte dames handtas kiezen: heel persoonlijk!
Eerst en vooral is het van belang te vermelden dat er niet zoiets bestaat als 1 perfecte tas. Er kunnen dus meerdere tassen bij jou passen. Je hoeft niet noodzakelijk de meest nieuwe handtas te kopen. Algemeen zijn er wel enkele regels voor handtassen. Zo kies je al lange, slanke vrouw beter voor grote tassen, eventueel met een ronde afwerking.

Wanneer je slank en klein bent, dan kan je kiezen voor een kleine tas. Bijvoorbeeld een kleine tas die je om je nek hangt. Zo lijk je niet alleen langer, maar wordt er ook nog eens nadruk gelegd op je taille.

Wanneer je daarentegen wat kleiner bent, maar wel wat vrouwelijke vormen hebt, dan kan je kiezen voor een langwerpige tas. In dit geval kies je beter niet voor een te klein tasje of een te grote tas. Toch is dit alles nu moeilijk te zeggen. Het is steeds belangrijk jezelf eens te bekijken in de spiegel met deze tas. Pas dan kan je zeggen of deze tas bij jou past of niet. Voorgaande tips zijn slechts zen leidraad en verplichten tor niets! Kies vooral iets waarbij je jezelf goed voelt, dat je zelf ook mooi vindt en dat geschikt is waarom je het nodig hebt (voor een feestje, voor je werk, om te winkelen met je kinderen, op een festival…) dan maak je vast de juiste keuze.