Een rondje lopen in de regen? Laat een paraplu bedrukken

Een rondje lopen is altijd lekker. Een frisse neus is goed voor je. Zelfs als het regent. Maar je wilt je natuurlijk niet nat laten regenen. Laat daarom een paraplu bedrukken. Ook ideaal als relatiegeschenk. Want zeg nou zelf, in Nederland regenland kan iedereen toch wel een goede paraplu gebruiken?

Een paraplu bedrukken als relatiegeschenk

Wanneer je een paraplu bedrukken laat als relatiegeschenk sla je twee vliegen in een klap. Je zorgt dat je klanten droog overkomen én je maakt op een mooie manier reclame voor je bedrijf. Een paraplu bedrukken als relatiegeschenk kan in veel gevallen goed bij je bedrijf passen. Bijvoorbeeld als je een kapsalon hebt en je klanten niet met hun nieuwe kapsel de regen in wilt sturen. Of wanneer je een tuincentrum hebt en je wilt dat je klanten de tijd kunnen nemen om de tegels uit te zoeken zonder dat ze compleet doorweekt weer binnen komen. Een paraplu bedrukken als relatiegeschenk maakt de klanten en jou blij. Want wanneer je klanten later nog eens een paraplu nodig hebben pakken ze automatisch die van jou. Ze herinneren zich dan jouw goede service en zullen daar ook zeker tegen andere potentiële klanten over praten.

Een paraplu bedrukken voor de groep

Of het nou een wandelclubje is of een groep mensen die altijd op dezelfde tijd de honden uitlaten. Een paraplu bedrukken kan altijd. Je zorgt voor herkenbaarheid van je groep en maakt dat de leden zich onderling verbonden voelen. Omdat de honden er ook bij regen uit moeten, komt zo’n paraplu eigenlijk altijd wel van pas. En wanneer je kiest voor een kleine opvouwbare paraplu bedrukken kun je deze gewoon meenemen in je rugzak en tevoorschijn halen op het moment dat je ‘m nodig hebt. Je kunt natuurlijk ook een grote paraplu laten bedrukken. Deze kan zelfs dienst doen als soort van wandelstok. Ook altijd handig.

Een paraplu bedrukken voor op het strand

Paraplu bedrukken
Wanneer je veel op het strand loopt, weet je dat het daar flink kan waaien. Een stormparaplu is daar dan ook geen overbodige luxe. Kies daarom voor een stormparaplu wanneer je met je groep een paraplu bedrukken laat. Je hebt dan een ontzettend stevige paraplu in je handen die niet zomaar om klapt. En zelfs deze paraplu kun je dus laten bedrukken met het logo van bijvoorbeeld jouw strandtent. Je kunt ze verkopen op weggeven aan de klanten die bij jou komen schuilen en warme chocolademelk komen drinken.