Lekker naar buiten? Een Eastpak rugzak is altijd handig!

Lekker naar buiten? Een Eastpak rugzak is altijd handig!

 

Het is buiten heerlijk weer! Tijd dus om erop uit te trekken en je vrij en zorgeloos te voelen. Voor een uitje is een rugzak ideaal: er kunnen veel spullen in en het is goed en gemakkelijk draagbaar.

Dé rugzak

Het bekendste merk voor rugzakken is ongetwijfeld Eastpak en dat is niet voor niets! Deze tassen zijn gemaakt van canvas of andere goede materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Bovendien zijn ze duurzaam, modieus en is de fabrieksgarantie tenminste 2 maar vaak ook 30 jaar. Of je de rugzak gebruikt voor reizen, in de stad, op school, voor sport, je studie of je werk, een Eastpak is altijd een goede keuze.

Veel keuze

Eastpak biedt de klant veel keuze uit modellen, kleuren en materialen. Zo is er altijd een rugzak die bij jou en je gebruiksdoel past. Belangrijke onderlinge model verschillen zijn de inhoud, al dan geen laptopvak en natuurlijk de kleur, het materiaal en het uiterlijk. Het meest bekend is de Eastpak Padded Pak’r, bijna dé standaard klassieke rugzak die in vele effen hippe en trendy kleuren maar ook met motieven verkrijgbaar is. Er is zelfs een luxe leren uitvoering.

Draagcomfort

Je stopt al snel een behoorlijk gewicht in een rugzak. Dat maakt dat veel banden na enige tijd ‘snijden’ in je rug en dat is, op z’n zachtst gezegd, heel vervelend. Dit merk is een expert in het maken van ergonomische tassen met een doorgestikt rugpaneel en goede draagbanden zodat de rugzak altijd, ongeacht de zwaarte, comfortabel blijft aanvoelen.

Duurzaam

De meeste scholieren gebruiken dagelijks een Eastpak rugzak en veelal gaat die de hele middelbare school mee. Scholieren gooien en smijten met hun spullen maar deze oersterke rugzakken zijn hiertegen bestand. De stevige ritsen maar ook de bodem van de tas zijn duurzaam.

De geschiedenis

Het merk is ooit begonnen als maker van canvas plunjezakken voor het Amerikaanse leger. Omdat in de jaren ’70 leerlingen massaal legertassen als schooltas gingen gebruiken was het idee om rugzakken te ontwerpen voor scholieren snel geboren. Halverwege de jaren ’80 werden voor het eerst motieven en felle kleuren op het canvas gebruikt. Vanaf 2004 wordt samengewerkt met ontwerpers waardoor er steeds creatievere tassen ontstonden. Hierdoor werden deze tassen ook voor steeds meer doeleinden gebruikt.

Mijn persoonlijke ervaring

Na diverse miskopen kocht ik op aanraden van bekenden een Eastpak rugzak en ik was al snel fan van dit merk. Na de eerste rugzak volgenden 2 andere modellen (met laptopvak en een extra grote) maar ook heuptasjes, een portemonnee, een schoudertasje (the one) en een shopper. Geen seconde spijt van welke aankoop dan ook.
Een Eastpak is altijd een goede keuze, waarvoor je deze ook gebruikt!