Een onesie, prioriteit voor een warm & goed leven

Ik hou ervan om mijn leven een stuk makkelijker, comfortabeler en warmer te maken. Dus ik probeer van alles om dit te verwezenlijken! Ik hou ervan om dingen te ontdekken die mijn leven beter maken dan dat het eerst al was. Ik vroeg laatst aan wat vrienden en vriendinnen of ze al hun winterkleding van de zolder hadden gehaald! Eén van mijn vriendinnen bleek dat al gedaan te hebben en ze kwam daarbij haar oude onesie tegen die ze al die tijd al kwijt was! Ik wist niet gelijk wat ze bedoelde want ik had nog nooit over een onesie gehoord, laat staan eentje gedragen. Maar ze vertelde met vol enthousiasme over haar eenhoorn jumpsuit. “Een eenhoorn?” vroeg ik lachend “ja, een eenhoorn met een regenboog erop” antwoordde zij vol. Ik schoot daarbij wel even in de lach, maar ze begon alweer te vertellen dat je onesies in hééél veel verschillende varianten.

Onesie varianten

Ze vertelde mij dat er gigantisch veel verschillende varianten onesies waren. Van dieren, superhelden en kleuren. Beren, zebra’s, koala’s, vossen, panda’s, konijnen en nog meer dieren. Daarnaast heb je ook superheld onesies van batman, superman, spiderman, wonder woman en supergirl. Daarnaast zijn er onesies in verschillende kleuren te verkrijgen. Nu zijn we van plan om beide een nieuwe onesie aan te schaffen voor de wintermaanden! Ze vertelde dat ze van lekkere stof zijn die je goed warm houden, dus dat scheelt ook weer stook kosten. De kachel kan een tandje lager. Daarnaast heb je ook geen bankdekentjes nodig om je warm te houden. Maar nu de moeilijke kwestie, een onesie uitzoeken.

Een onesie uitzoeken

Een onesie kiezen is net als het zoeken naar een naald in een hooiberg. Er zijn namelijk gigantisch veel varianten. Maar we wilden beiden een dieren jumpsuit. Dus kozen we onze lievelingsdieren. Mijn lievelingsdier is een vos. Vossen zijn mooie beesten die ook nog eens heel erg slim zijn. Zij koos haar lievelingsdier, een koala Beide onesies hebben een capuchon met daarop de vormen van de dieren. De oortjes en het spitse neusje van de vos en bij de koala de kleine oortjes en het stompje snoetje. De onesies zijn erg lekker warm en perfect voor de komende wintermaanden. Dus als jij binnenkort een nieuwe outfit nodig hebt om heerlijk in te loungen raad ik je aan om een lekker warme onesie aan te schaffen. Dus maak je leven een stuk warmer en lekkerder de komende maanden met een mooie onesie!