Beeztees essentials voor je huisdier

Met deze essentials kan je er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw huisdier een zo’n gezond en gelukkig mogelijk leven kan leiden.

 

Snacks

Het spreekt natuurlijk wel voor zich dat je je huisdier zo nu en dan wel even mag verwennen of mag belonen voor hun goede gedrag. Dit is geen probleem met het assortiment van Beeztees. Een hond kan bijvoorbeeld lekker verwend worden met hondenkoekjes of vleessnacks. De snacks zijn natuurlijk en gedroogd. Ook zorgen de snacks ervoor dat het gebit van de hond gereinigd wordt.

 

Speelgoed

We kennen het allemaal wel: je kan nooit genoeg speelgoed kopen voor je huisdier. Wel heeft het ene huisdier meer aan speelgoed dan de ander, maar toch voor ieder wat wils. Voor honden is er overduidelijk genoeg keus. Denk aan ballen, apporteerspeelgoed en kauwspeelgoed. Sommige speeltjes kunnen zelfs nog meehelpen met het reinigen van het gebit of kunnen gevuld worden met snoepjes om de uitdaging nog groter te maken.

 

Zo heeft Beeztees voor katten weer allerlei speeltjes waar ze lekker op kunnen jagen, zoals speelgoedmuisjes en balletjes. Wat natuurlijk ook nooit ontbreekt in een huis van een kattenmens is een krabpaal, voordat je kat in de bank of in de gordijnen hangt.

 

Je zou het misschien niet denken, maar voor kleindieren zijn er ook gewoon opties om te spelen. Denk aan leuke voerbakken, speelballen of een looprad.

 

Comfort

Dan zijn we aangekomen bij het stukje comfort. Na al dat snacken en spelen is het ook wel eens tijd voor een lekker dutje. Beeztees heeft verschillende soorten ligmanden en kussens in hun assortiment, die ook nog eens mooi tussen het interieur kunnen staan. Toch blijft een honden bench altijd erg geliefd. Je kunt zo’n bench harstikke comfertabel maken door allerlei kussens waardoor een hond het als een paleisje beschouwd.

 

En nu we het toch hebben over een paleisje: de kattenliefhebbers kunnen pas echt uitpakken. Met de Beeztees Cat Cubes kan je zelf een paleisje bouwen voor je kat! Dit is natuurlijk dikke pret voor de kat, maar ook als baasje kan je zelf bepalen hoe het paleisje eruit gaat zien en hoe het goed matcht met het interieur. Je kan dus ook zo nu en dan ervoor kiezen om het paleisje weer een andere vorm te geven. Dit is leuk voor vernieuwing van het huis, maar ook leuk voor je kat zodat hij weer de boel kan gaan verkennen.

 

Wie weet heb je wel weer inspiratie opgedaan voor een potentieel nieuw snufje voor je huisdier. Succes!